Saftica Resort
Bine ati venit!

Amplasare Optimă
Deși la doar 15 minute de Arcul de Trium, complexul te ferește de zgomotul orașului, oferindu-ți o oază de liniște doar a ta. Fie că înoți în piscină, te bucuri de o pizza alături de prieteni sau îți organizezi nuntă, experiență pe care ți-o oferim îți va depăși cu siguranță așteptările.
Rafinament & Calitate
Așteptările clienților noștri sunt sursa noastră de energie și inspirație. De peste 20 de ani, misiunea noastră e să le întrecem și să setăm noi standarde în materie de elegantă și calitate.
Distractie & Voie buna
Pe timpul verii, oraginzăm cele mai frumoase petreceri la piscină, în compania unor DJ dintre cei mai renumiți. Însă plini de energie și bună dispoziție suntem tot anul. Zâmbetul de pe buzele clienților noștri sunt cel mai valoros compliment. Către asta țintim.
Mâncare delicioasă
La noi sau direct la tine acasă, oricum preferi. Livrăm în zona paștele noastre făcute în casă, pizza coaptă pe vatră, salate italieneșți și deserturi îmbietoare. Însă atmosfera nu ti-o putem aduce, așa că te invităm pe la noi de câte ori îți dorești să fii răsfățat.
Evenimente memorabile
O locație spectaculoasă în care să-ți faci cele mai frumoase amintiri. Nuntă, botez sau Revelion - ai două saloane complet adaptabile din care să alagei și toate ingredientele necesare pentru experiențe de neuitat.

Povestea noastra

Complexul Saftica ieri & azi

Săftica e o poveste în sine. O poveste cu vechime, în care dragostea, voia bună și ospitalitatea se împletesc armonios, oglindindu-se în zâmbetul și în amintirile trecătorilor care au poposit aici de-a lungul timpului.

0
de ani de la infiintarea popasului
0
min pana la Arcul de Trium
+ 0
clienti
0 km
pana la Therme Bucuresti
0 km
de aeroport
0 km
pana la Baneasa Shopping City (15min)

Valorile noastre

Am găsit combinația perfectă dintre muncă și pasiune!

Tot ce facem, facem pentru clienții noștri. Satisfacția lor și feedbackul pozitiv ne-au ajutat să mergem înainte pe drumul cel bun și să devenim un reper în industria ospitalității. Indiferent de unde vii și încotro te îndrepți, îți oferim momente de destindere la piscină, preparate delicioase pregătite cu drag în restaurantul nostru și o experiență completă marcată de stil și rafinament.

Profesionalism

Și atunci când ne ocupăm de organizarea uni eveniment de zile mari, dar și când ne întâmpinăm oaspeții în motel sau restaurant, seriozitatea și grijă sunt valorile după care ne ghidăm. Pentru noi, Săftica e acasă. Așa ne dorim ca oaspetii nostri sa simta acelasi lucru de fiecare data cand ne trec pragul, indiferent de ocazie.

Entuziasm

Tot ceea ce faci trebuie să fie făcut cu și din plăcere. Noi așa vedem lucrurile și asta ne ajută să fim cei mai buni pentru oaspeții noștri. Lucrăm cu drag și spor pentru a le oferi tuturor clientilori noștri o experiență unică, pe care să își doareasca să o retrăiască ori de câte ori au ocazia.

Clienti fericiti

Cartea noastră de vizită nu sunt câteva rânduri răzlețe pe un site sau pe o bucată de hârtie. Mulțumirea din privirea oaspeților noștri sunt cea mai importantă recompensă și cel mai bun “indicator de performanță”. Ne luăm energia din zâmbetele lor și sărbătorim împreună cu ei momentele speciale pe care le petrec pe domeniul Săftica.

"Înainte de toate, suntem oameni!"​

Prețuim relația cu clienții noștri mai presus de orice și facem tot ce ne stă în putere pentru a vă depăși așteptările, zi de zi. Încă de la început, am preferat abordarea proactivă celei pasive. Incercam sa anticipăm nevoile pentru a-ți putea oferi o experiență fără cusur.